![]() |
Re: dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 1
Фотка...
|
Цитата:
|
Будем бачити, що вийде.
короче чекаю пока флани, піщі (нереально еску, прямо із Япи) :D, уся на фронт, пару сч 6.5. і починаємо інстал!!! на Одесу точ не встигну. |
Цитата:
тем более тебе не далеко... |
Цитата:
После Одессы будешь своим еску заниматься и рюшкобантиками тоже :yes3: |
Цитата:
:vo: а рюшики в топку! :D |
Ну вы так кардинально, а может у Валеры писчи 10" :nasmeshka:
|
Вложений: 5
одри :D
|
это у тебя в ренику будет стоять?????????????
это же совсем не по нигерски(((((((((((( |
Цитата:
|
Цитата:
я почему то был уверен, что у тебя рупора стоять будут... |
Цитата:
Цитата:
|
Коля, ти слухав 3 пари рупорів і дві пари мідів на повседневі, без саба??? :D :D
в першу чергу возиу робиться для себе, одри з поставленою задачою справляються. ) те, що ви думаюте, що одри не мрія блека, відразу визначає вас - білосніжних :D в кожного залишаЄться своя думка ;) |
Цитата:
|
Цитата:
хорошо хоть Снежком не назвал... :D |
Цитата:
вот настоящий нига! :) Скрытый текстhttp://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1353525079
и вот нига http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1353960371 а вот не настоящий нига. спалился!!! http://s017.radikal.ru/i437/1304/75/75f6d46449c4.jpg а с твоими ОДРами я начал в сомневаться в твоей подписи :D |
Цитата:
|
Цитата:
просто настроение хорошее, чего ты, юмора не понимаешь? :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
удалите посты! виноват!
|
Акуєнні піщі, Валера-маладца!
|
Вложений: 3
пока роблю подіки на пісчі, буду обтягувати гарною алькантарою :)
хз. роблю перший раз такі подіки. направлення ціляв лазерним уровнем. по - центрі підголовників. вроді нормік вийшив. |
от чесне слово. чомусь на фото показано, що вони неоднакові. але у реалі. вони точно направлені в одну точку.. )) поставлю ще пісч і сфоткаю. після обтяжки
|
ну вот если смотреть на первые 2 фотки то ровные ,думаю с пищями понятние будет:vo:
а как делал колготки натягивал?)) |
Цитата:
|
а чего на стойки не захотел?
на пути у левого пища смотрю как раз руль находится... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
хаха, якраз руль там абсолютно не заважає..)) |
Valera,
а правый пищ не будет мешать установке шаблона, для точки измерительного сенсор? ;) |
читал на паралельном форуме у парня такая торпеда не прошла по правилам
http://cs418129.vk.me/v418129026/3f7f/WtHmHtIOxJs.jpg пс.как зделать скрытым текстом? Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
ну это не проблема...
я бы мог тебе на пару заклёпок выслать заклёпочник. http://s020.radikal.ru/i713/1304/92/bffed5342a1b.jpg http://s018.radikal.ru/i526/1304/d7/b9bf3ca2f100.jpg ПС, а вообще этот заклёпочник - тема.... где хочешь можно себе винтовое крепление организовать... |
ребята. включаем мог ;) основую являється сітка. вона на штатному кріплені, знімається за 1 хв. і ставиться стокова сітка на замір. все ок. у мене все продумано, все під контролем
п.с.КОля, от колись сядеш у мій реник і зрозумієш. чому стойки відпали. |
Цитата:
я своим пищам тоже направления искал. вспомнил про лазер. пошёл купил за 5грн лазерную указку. но она в диаметре 10мм, а посадочное место под пищ - 45мм.... крутил вертел, ровно как то присобачить не получалось. пришло в голову только одно - намотал изоленты до нужного диаметра :D получился колхоз и ничего путёвого из этого не вышло. можно пару слов о "лазерном уровне"? просто не догоняю я сам процесс.... лазерный уровень у меня был... но не могу понять как это: http://www.valeon.com.ua/files/store...3206_26061.jpg совместить с направлениями пищей? короче я где то не врубился.. |
Цитата:
потім виставина одному рівні підголовники. там. де на підголовнику знаходиться моє вухо. ставив відмітку ( на одній і на другі сідушці); після чого обтягував скотчом два підголовніка... по - середині, де половина довжини скотча . що між підголівніками - поcтавив точку "А"; потім поставив лазер у куті панелі.. від відбив пряму в точку "А".. , відповідно довернув круг піщалки.. все... )) я думаю.що це не зовсім точно. але для мене це просто ідеально :D п.с. старався робити так. щоб жоден з одрів пульою не "Дивився" на мене а в центр, в точку "А".. вроді все.. нічого складного.. юзав лазер будівельний. він 60Х60.. прям вставлявся взаді кільця .що на пісч... |
Цитата:
ПС, про скотч я понял... от уха до уха поделил на пополам, поставил буковку А и туда стрелял... |
Цитата:
|
Подіки під піщі вже обтянуті., до обтягування підвів дверні карти., по три діна на кожну. і тут трабл!!. значить на штатні місця вона стає . закльопується.. але нижніх два пістони вискакують. на обидвох картах..
у когось може був такий трабл, як порішати, піддкажіть будь ласка?? мені от на думку спадає самік (сомаріз) з заглушкою на верх.. варік без заморочок)) може ще є якісь варіки??? всі фотки трішки пізніше. після того як обтягну дверні карти. |
Самік, кажеш... Це трохи похабний варік. А пістіки на нові міняти не пробував? Старі, напевно, вже енну кількість раз туди-сюди... Чи карта не доходить до металу нормально, а тільки під великим напруженням?
|
Цитата:
п.с. закльопки пробував замінювати на нові. ситуацію не міняє. ( та вони і стоять нові, старі викинув ще у минулому році, юзав їх разів 5, туди-сюди) тут або треба потужнішу систему закльопування, або саміки? що скажете? |
ну саморез - как бы колхозновато, но вариант :)
а есть плоскость какая нибудь на карте (в месте крепления), куда можно было бы разместить болт с шайбой? |
Цитата:
п.с. я думав може є такі примочки.. з внутрішної сторони я посаджу на епоксид "нереально модні закльопки", в металі насверю дирку. і бац по карті, і закльопка залітає в метал і ніколи не вилазить)) і не видно візуальнo. і кріпиться сильно. але чи існує те. що у моїй голові?? :D |
Цитата:
я тебе намекаю, что в природе существует нереально модный клёппер и крутые гаечные заклёпки :) |
Цитата:
короче я зроблю так : все закріплю на закльопки. а знизу зафіксую на полти М6 - м4 з пресованою шапкою. а зверху заглушки.. нормальний буде варік.. все, рішив. подумали у слух. всім дякую |
Вложений: 2
надумав я зробити карти під 2 міда і 1 сч 6.5. і так процес :
епоксидно - обтягувально-шпаклювальним методом. на фото. думаю, буде зрозуміло. після того як намастив епоксидку. мені вже нічого не хотілося.. пішов відразу розміщати кільця на іншу дверку |
Вложений: 2
і так накинув, і прикрутив
|
після чого підсохла права дверка, зняв і обріз все лишнє, одночасно підкріпив скловолокном
і пішов намащувати епоксидкою другу дверку, ліва підсогла. і зробив те саме. |
Вложений: 4
...
|
Вложений: 6
нашпатлював і шкурив. - це просто було щось.. куча пилюки... 2 пилосмока брав.. всеодно все не втягувало... від 80 до 400-600
тут дуже важливо відразу нанести пшатлівку ідеально гладко... чого я не зробив і дуже намучився .. :( |
шкурив і шкурив, потім приміряв
|
Вложений: 3
потім добітонував двері... перетяжкою буду займатися вже завтра., думаю, що до кінця тижня будуть вже фотки дверник карт і подіків під піщі. , і паралельно займусь встановленням підсилювачів на вч,сч,нч. - буде поканалка)
п.п.с. повітря від потоку роботи мідів до сч потрапляти не буде.. бо сама дирка під сч. повіністю буде закриватися магнітом. |
Какой фронт?
пс: http://robotun.com.ua/published/publ...4020_4_enl.jpg Офигенно автоматизирует процесс шлифования. Рекомендую. Вчера опробовал. |
Цитата:
п.с. та і шліфовкою особо не заморочувався. оскільки є тканина, що закриє ці нерівності ;) п.с. фронт : вч піонер ОДР - есх віжен 502, сч маг 0610 - родетек (80х2) і міди- здвоєнні ДДв6.5. і ДДс2а. п.п.с. вітаю тебе з вступом у інстал. закривай вже ту тему з танчиками :D |
Кольца лобзиком пилил?
и по поводу дверей... 2 мидбаса играют на обьём двери, а сч упирается в ту дырку в двери (я так понял заранее прорезанную) и плотно её закрывает? получается сч вообще без обьёма играет? (я просто спрашиваю, я далёк от темы 6,5 сч) |
Цитата:
СЧ закриває магнітом повнісю тут дирку в двері. просто СЧ піде пішки, коли я навалю на дедешках :D тут варік був робити ЗЯ для сч... але тоді не влазило б у двері. а так спробую.. там діло 2 годин намутити літри 3 в дверях.. є вже заготовка.. просто вставляється у ту дирку банка 3 літри)) і все п.с. але там все продумано.. все буде ок. |
Цитата:
старую закрыть надо ))) Так-то да. пневмоинструмент бомба. Вот когда делается подиум под ВЧ, то этим бошем классно выводить, точнее и легче. На кольцах четверть фрезером снимал или склеивал колечки? ПС: я кстати тоже займусь скоро. Друзья не дают: сделай это, помоги то. |
Утюг - бомба тема! Конечно последний этап выведения - всё равно вручную... но всё же СКОЛЬКО сил и нервов он экономит :D
Добавлено через 3 минуты и еще... сам вот чулок ты чем приклеивал? супер клей? http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1366092894 |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Валера, обтягивать велюром буш? |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 11
почав вібрити задні двері, підкрипив основу металу, вкатував вібру.. , і забрав подіки під вч. проводана на вч 4 кв. фото едішен:, поставив вч і приміряв, мені понутру :D
на годиннику 23:30, працюю ввечері або вночі.. іншого виходу нема.. постійно на роботі |
Валера, чет это не похоже на B1 :D
что это? :nasmeshka: |
Вложений: 14
Цитата:
і так. пиляєм далі. протянув на сч 4 кв., зайнявся багажником. акцентував увагу на те, що коли знімаю монобло і саб. - залишатися в "темі" з усями і басом від мідів, ДДс2а на цьому тижні буде вже у мене, напиляв половину тестового ящика.. в мене своя теорія щодо матеріалу стін... :D не треба зараз починати. що все треба з 18 мм фанери) у мене лише дно і посадочне місце діна з 18 мм фанери. решта з лакованою основою. фото: |
чесно кажучи мені не подобається. якось воно брутально виходе.. але глянем, може буде естетичніше після перетягування.. хз..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Женя, а ти чув коли вч йде вниз? п.с. кста мені треба провода, потестетися у стрит а тра, ща наберу |
Пищ басуе? Валерка, успокойся:)
|
Валера, когда мы уже услышим твою систему на соревнованиях??? Очень хочется послушать басящие пищи =) Приезжай в ЗП 25-го или хотя бы в Киев 1-го =)
Добавлено через 1 минуту П.С. а что слева находиться на задней сидушке? |
Цитата:
Я чет не пойму, тебе улицу озвучивать или зачем все это? ))))) ПС: у меня пискли были, которые можно было пускать от 1,5кГц. Так что у меня тоже басовали тоже))))) |
Цитата:
мені для себе озвучити, собі система, але так щоб можна було надавити... я вже нах міліон разів писав!!!! 1 - го 100500 в столиці буду. 22 в чернівцях. зліва має бути ДДс2а. я все опишу і нафоткаю. на цих вихідних запускаю фронт і перші цифри, думаю, появляться. Львів курить без мене , розписуюсь я 14 травня :D . не трусіть більше не по - суті.!! |
Валер, чем ты свистки отрезал?
Кроссовер какой?:friends: |
Цитата:
Добавлено через 16 часов 35 минут все залізо поприходило - ддс2а, флани і т.д. , не можу запустит ифронт, вся затримка у картах..... і моноблок треба зепляти на спинки........ буду підганяти поточну роботи. їду завтра на поварку авто... |
тут продовжується інстал, короче фото.
і тут виявилося ,що родек і есх 502 не працюють, віжен не запускається, родек - у захисті. дуже весело було, коли провів 2 дня інстала, а воно не робоче. навіть не міг би подумати, що так вийде ддс2а , ну як дд. працює як автомат калаш, супер. волоче міди на 100% |
Вложений: 5
потім зняв неробочі усі і постаив 160 ватного весоніка, який як не дивно працює, і розвів на вч-сч. питання щодо віжена 502 і родека вирішується, продавець говорить, що їх особисто перевіряв, ... думаю, що знайдем спільну мову.
на мідах макс рез 129.0. |
Цитата:
пс .что скажешь про маГи ?как звучат? |
і зайнявся сабом, готуємся на емму у Львів, рез для емми дуже крутий, не буду зглажувати :D
|
Цитата:
а так, підкл. через рейндовський крос, в режимі софт - кричить від 200 - дуже круто, мені подобається |
обшивка дверных карт (материал):
верх - штатная низ - карпет ? |
Цитата:
зверху нова тканина, знизу не карпет. то матеріал такий, типу сукно, якось так. добре вичищується Добавлено через 28 минут відео на мідах, звуку правда нема, хз чого цифрів не видно у кінці.. там 128.9, ще одне з 128.5, там де 129 .0 не знімав https://www.youtube.com/watch?v=hBe5sdSPQ00 https://www.youtube.com/watch?v=omXct9cZ4o4 |
видео ни о чем. ни мидов не видно, ни звука, ни циферок :)
|
Валерик, чего на шпакле секономил?, братуха когда будеш переделывать, то возьми вот эту шпаклю http://avtocolor.com/catalog.php?id=107 пересыпь половину в тазик, а потом смолы туда полиэфирной налей, размешай, и закрепитель туду, и быстро размазывать по подиуму, потом шлифовка, а потом с пульвика вот этой жидкой шпаклей пройдись слоя 3 http://avtocolor.com/catalog.php?id=119:meowth: потом шлифовка, и ара мама не узнает. если что спрашуй что непонял.
|
постараюся вцепити до ноута щоб були цифри. на даний момент йде підготовка до Львівської Емми, а саме на 27 трек. скину десь на днях домашній рез.
Саня, я особо не парився. мені треба було щоб двері басували. у мене це вийшло ;) |
а какие пики в 27 треке??
|
Цитата:
|
ну значит -"ни пуха не пера":)
|
Пройшов етап ЕММА, на 27 треці з цієї зв"язки давали 151+ на закритих і 144+ на відкритих дверках, втратили 2 дб на відкритих. бо рівень саба, що знімав на закритих, не добавив на відкритих. зайняв 2 місце, все порадувало.
пізніше буде відео. |
|
Valera, а чого такий великий перепад між 151+ і 144+ при відкритих?
|
Цитата:
Добавлено через 6 минут http://www.youtube.com/watch?v=vDdAsRej974 |
оф рез на ТЛ був 150.9, тему з 12" прикрию, поки не прийде тюнена котушка у 0.33,
\ назріє пізніше тема з 15" чекайте резу з Чернівців. . |
151.6 порівнувати ФАЙ і АКУ, аку курить далеко в стороні.
|
153+ на 48
вийшов ноувол, бо 5000 не влазить пыд капот. треба пошукати нижчий акб. висота 18.5 - це макс! полуавтомат і болгарка допомогли у плані довшого, але по висоті не проходе |
Отличный рез !!
|
Цитата:
рез 153.1 якщо бути точним :D |
Жесть! Это все из-за розово-фиолетовой трубы. а что перегородки нету?
|
Цитата:
бо слом було робити.. :D , фанера 21 мм тільки одна фотка.. |
на відмітці 155+ проект закривається
|
Текущее время: 12:22. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©