![]() |
Re: dd1515 в нігерському ренику 19
ну саморез - как бы колхозновато, но вариант :)
а есть плоскость какая нибудь на карте (в месте крепления), куда можно было бы разместить болт с шайбой? |
Цитата:
п.с. я думав може є такі примочки.. з внутрішної сторони я посаджу на епоксид "нереально модні закльопки", в металі насверю дирку. і бац по карті, і закльопка залітає в метал і ніколи не вилазить)) і не видно візуальнo. і кріпиться сильно. але чи існує те. що у моїй голові?? :D |
Цитата:
я тебе намекаю, что в природе существует нереально модный клёппер и крутые гаечные заклёпки :) |
Цитата:
короче я зроблю так : все закріплю на закльопки. а знизу зафіксую на полти М6 - м4 з пресованою шапкою. а зверху заглушки.. нормальний буде варік.. все, рішив. подумали у слух. всім дякую |
Вложений: 2
надумав я зробити карти під 2 міда і 1 сч 6.5. і так процес :
епоксидно - обтягувально-шпаклювальним методом. на фото. думаю, буде зрозуміло. після того як намастив епоксидку. мені вже нічого не хотілося.. пішов відразу розміщати кільця на іншу дверку |
Вложений: 2
і так накинув, і прикрутив
|
після чого підсохла права дверка, зняв і обріз все лишнє, одночасно підкріпив скловолокном
і пішов намащувати епоксидкою другу дверку, ліва підсогла. і зробив те саме. |
Вложений: 4
...
|
Вложений: 6
нашпатлював і шкурив. - це просто було щось.. куча пилюки... 2 пилосмока брав.. всеодно все не втягувало... від 80 до 400-600
тут дуже важливо відразу нанести пшатлівку ідеально гладко... чого я не зробив і дуже намучився .. :( |
Вложений: 4
шкурив і шкурив, потім приміряв
|
Вложений: 3
потім добітонував двері... перетяжкою буду займатися вже завтра., думаю, що до кінця тижня будуть вже фотки дверник карт і подіків під піщі. , і паралельно займусь встановленням підсилювачів на вч,сч,нч. - буде поканалка)
п.п.с. повітря від потоку роботи мідів до сч потрапляти не буде.. бо сама дирка під сч. повіністю буде закриватися магнітом. |
Какой фронт?
пс: http://robotun.com.ua/published/publ...4020_4_enl.jpg Офигенно автоматизирует процесс шлифования. Рекомендую. Вчера опробовал. |
Цитата:
п.с. та і шліфовкою особо не заморочувався. оскільки є тканина, що закриє ці нерівності ;) п.с. фронт : вч піонер ОДР - есх віжен 502, сч маг 0610 - родетек (80х2) і міди- здвоєнні ДДв6.5. і ДДс2а. п.п.с. вітаю тебе з вступом у інстал. закривай вже ту тему з танчиками :D |
Кольца лобзиком пилил?
и по поводу дверей... 2 мидбаса играют на обьём двери, а сч упирается в ту дырку в двери (я так понял заранее прорезанную) и плотно её закрывает? получается сч вообще без обьёма играет? (я просто спрашиваю, я далёк от темы 6,5 сч) |
Цитата:
СЧ закриває магнітом повнісю тут дирку в двері. просто СЧ піде пішки, коли я навалю на дедешках :D тут варік був робити ЗЯ для сч... але тоді не влазило б у двері. а так спробую.. там діло 2 годин намутити літри 3 в дверях.. є вже заготовка.. просто вставляється у ту дирку банка 3 літри)) і все п.с. але там все продумано.. все буде ок. |
Цитата:
старую закрыть надо ))) Так-то да. пневмоинструмент бомба. Вот когда делается подиум под ВЧ, то этим бошем классно выводить, точнее и легче. На кольцах четверть фрезером снимал или склеивал колечки? ПС: я кстати тоже займусь скоро. Друзья не дают: сделай это, помоги то. |
Утюг - бомба тема! Конечно последний этап выведения - всё равно вручную... но всё же СКОЛЬКО сил и нервов он экономит :D
Добавлено через 3 минуты и еще... сам вот чулок ты чем приклеивал? супер клей? http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1366092894 |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Валера, обтягивать велюром буш? |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|