![]() |
Господа - ну мы же с Вами профессионалы....
Давайте просто достанем и померяем... (с) :D :D :D |
Поменял уси.
Фронт А4 Саб В2 |
Цитата:
Sony GT700 Helix DB4 MTX R251D Ural D 10.3 "+" ? Helix Helix Helix :D |
Теж деякі зміни.
Головний пристрій - Nakamichi CD 400. Буде продаватися незабаром. В розробці нове джерело звуку (і не тільки звуку, хоча це побічний ефект :) ) Фронт - 3-смуговий, Dego ST 650 + серединки Helix H204. Поділ пасивний і не простий ;) Від фронту залишились тільки мідбаси Dego ST 6.2 MW, серединками трудяться Morel Dotech 4, на разі в ПАС, твітери теж Morel, зібрані на замовлення, на основі МТ3, куполи від супремо, решта навіть до кінця на знаю, що від чого :) Сабвуфер - Helix W10. Підсилювачі - фронт Helix A4 Competition, сабвуфер - Helix B2 Precision. Ну там дроти усілякі - акустичні кордейл, силові - авіаційні, лужені, 20 кв. мм. Запобіжник теж авіаційний, АЗР 80 :) У нього на клемах менший спад напруги, ніж на колбах. З кабелів замість міжблочників Дакс 55 поселились Белден з тюльпанами Нойтрік. |
ну и я в 2008 присоединюсь на соревнованиях :D
Sony GT800 DLS CA41 Morel MT23 Kicx 6020 Провода: Cиловые DAXX Межблоки Belden+Neutrik |
+1
Alpine 9815 DLS UR1 DLS IR3 Ural Warhead 1625 Ural 12" DLS CA41 DLS CA12 Возможно, на мидбасы будет еще один отдельный усь -DLS CA23, над этим думаю.... CA41 Вархеды вытягивает на грани своих возможностей ... но вытягивает ... |
Джеди, почти монобренд :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Альп ближе к ДЛС с точки зрения брендов, т.к Альп и ДЛС главные спонсоры ЕММА-Европа. |
Цитата:
А вообще в инте многие пришли к такой связке ДЛС + Альп. В основном поклонники современной электронщины и рока. |
Небольшие изменения
JVC AVX-11 EOS Credo EOS PL-XT Monacor SPH130 |
и я за компанию отпишусь :). Клара 785, кикс 6020, морель интегра 4ХО, урал D10.3, ЭОС АЕ95Т, АудиоАрт 120.2ХО, кикс КАР3М. Межблоки: на саб кордиал смк222, на фронт клотц 5000(война со шнурками еще идет :)). Акустические ДЛС :).
|
Bremen 76
Audioson LRX 6.9 DLS A6 ........................................ Фронт. Hertz 165L Morel CDM 54 PAraDIZO :) Саби ArtSound Vulcan 10" |
Текущее время: 10:51. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©