![]() |
Re: SQ в межах розумного.
Ок. Може навіть сьогодні розколупаю старі подіуми іі побавлюсь з направленням.
|
Вова, зима попереду довга, розколупуй потроху, перенаправляй пищики і так іздь, щоб розтягнути, так би мовити, експеримент у часі. Впевнений, що напрямки пищиків, котрі тебе задовольнять, будуть незвичайні. Проте, це моє ІМХО ;)
|
Цитата:
|
Без точной ностройки тягать динамики по салону толку мало!!!
Сначало надо настроить! |
Цитата:
|
Цитата:
погоджуюсь! |
Вовчик скоро уже скоро , по развитию темы ,будем строить треху !!!:friends:
|
Цитата:
|
Цитата:
Сначала азы и понимание куда ставить/направлять динамики без настройки, потом сырая настройка (понимание), потом финишное корректировочное тягание (понимание куда) динамиков по салону. Только потом точная настройка. |
Цитата:
А как же он поймёт куда их напровлять те динамики без настройки ? К томуже он хочет прсто подкоректировать тоесть избавится от переотрожения! Значит настройка задержек и срезов должна быть точной. |
Цитата:
|
Цитата:
Але,нажаль,вуха не зможуть запамятати де було найкраще,бо пройшов час певний. Тому потрібно 99% точність- а це мікрофон і т.д. ....:maybe2: |
Ну не освоїв я тої методи і мабуть і не буду... я немаю часу для цього і засобів.
Хіба може колись... |
Цитата:
|
Цитата:
Люди годами не могут, а тут за 2 часа .... |
Панове, ну ви ніби Володі не знаєте. Він поки усі граблі не перетрощить, не заспокоїться. Він уже прекрасно знає, що бувають місця, в яких встановлена акустика в принципі не зводиться. Ті трикутники - це майже все одно, що дома колонки в кутки кімнати поставити. І про них він уже казав, що там ні фаза, ні протифаза не ловиться чогось. Але впертість Володі не має меж :) Тому можете заходити сторінок через надцять, почитати, що ж вийшло в результаті ;)
|
Цитата:
|
Та от, Росте, буду тягати ті пищі... таки мабуть в стійках їм місце, але я тільки одного майстра знаю який може зробити футуристичні не цицькасті стійки... мабуть запишусь на чергу.
|
Цитата:
Скрытый текстржунимагу...
пешыисчё! ссори... |
Цитата:
http://magnitola.org/nastroika-siste...praktikum.html |
Текущее время: 10:24. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©